0%

Термопремаз за ѕидови

Category:

Description

Доколку количината влага е прилично голема, најефикасно решени е StopKondenz термопремаз кој ефикасно оневозможува на третираните места да не се појави кондезација и влага. Површината која е третирана со овој термопремаз е потопла за 5°C од онаа која не е премачкана. Количината топлина која се акумулира, обезбедува и додека во просторијата е релативна влажност до 90%, ја спречува кондезација и на тој начин ги елиминира условите за појава на влага. StopKondenz термопремаз се нанесува едноставно со четка, и по сушењето може да се помине со стандарен поликолор на водена база.