0%

SK Cleaner

Category:

Description

Одстранувач на влага Stop kondenz – ( SK Cleaner ), течен препарат, со прскалка за дезинфекција и одстранување на влага od ѕидовите, прозори и врати, дрво, пластика, керамички плочки, делови околу мијалник, туш кабина и други површини. Се користи и во домаќинството, јавни и индустриски објекти за третирање на површини кои не се во директен допир со храна.

Начин на користење:

Напрскајте ги местата опфатени со влага на одалеченост од 10-15цм и оставете да делува. После 15-20 мин по потреба исплакнете со вода. Оставете да се исуши. После третманот испрсканата површина може повторно да се користи.