0%

Маркер за фуги

Category:

Description

Како последица од влага и кондезација, фугата на керамичките плочки во кујната и бањата често стануваат место на кое се собира нечистотија.

Маркерот за фуги се користи доколку некој посака да ја освежи или промени бојата на фугата на плочките во кујната или во бањата. Високо ефикасно ги покрива несовршените делови и ја освежува бојата на фугата.

Водорастворлив акрилен премаз на база кополимер, без мирис и достапен во бела, кремаста и сива боја. Едноставен за примена.