0%

За нас

Компанијата МЕТОДИКА се занимава со продажба на широка палета иновативни производи, од кои поголемиот дел се во сегментот бои и лакови
 • Водоотпорни премази
 • Боја за спречување на појава на мувла
 • Tермо премаз за ѕидови
 • Гумиран заштитен премаз
 • Трајна елестична маса за хидроизолација
 • Боја за купатила
 • Боја за гаражни подови
 • Фломастер за фуги
 • Спреј против лизгање
 • Самолеплива силиконска лента
 • Производи кои помагаат против влагата и мувлата
 • Smart Wall Paint Set, пишувај – бриши боја – Rust-Oleum боја која секоја површина може да ја претвори во училишна таблa – SWP пишувај – бриши фолија
100%

Посветени на нашата дејност

100%

Квалитетни производи

100%

Оргинални