0%

Ослободете се од присуството на влага и мувла

  • Кондезациска влага
  • Атмосферска влага
  • Влага од протекување

Додадете нова димензија на вашиот дом

Тапетите се можеби најбрзиот и наједноставниот начин за внесување позитивни и големи промени во просторот. Со нанесување само на еден зид, значајно се менува атмосферата во домот, работните простории, во кафулето или ресторанот. Особено ако станува збор за колоритни и исклучително живописни тапети инспирирани од животот, уметноста, музиката и фотографијата, кои даваат впечатлива димензија на просторот. Ги покриваат несовршеностите на зидот, создавајќи илузија на совршеност.

178Задоволни клиенти
50Производи
4009Лајкови
3Години постоење

Фломастер за фуги

Освежете или сменете ја бојата на фугата во Вашето купатило или кујна

Клик за повеќе…

Термопремаз за ѕидови

Нов изглед за вашиот дом

Клик за повеќе…

Апсорбер за влага

Ставете крај на влагата со StopKondenz апсорберот за влага

Клик за повеќе…